söndag, augusti 15, 2010

Lyckan och Ullis vann sin klass i dag!

Stort grattis till Lyckan och Ullis som vann sin klass LB:1 idag. FÖRSTA PLACERING! Tävlingsplats var Roslagens Rid och Körklubb. Det var 34 starter i den klassen och Lyckan toppade med 70% - duktiga Lyckan!

Det var också första gången vi startade henne i två klasser samma dag. (tänk på att hon endast tävlat fyra gånger tidigare) I LA:1 (klassen efter) kom hon på 10:e plats precis under placering. Totalt startade 36 ekipage.

Hurra för fina duktiga Lyckan.
Dessutom är hon helt fantastisk att åka med. Snäll som få:-D.

I september är det dags igen - great!

tisdag, augusti 03, 2010

Ett litet djur - rådjur

I går kväll när jag traskade runt i Vibyspåret dök plötsligt den här lilla vännen upp. Jag hörde lite prassel i buskarna och när jag vände mig om står han där...

Jag bad honom vänta tills jag fått fram mobilen så vi kunde föreviga vårat ögonblick. Och ahn stod så snällt och väntade. vilket gulligt litet rådjur.

måndag, augusti 02, 2010

Min nya transport!

Lite mys med Raring på betet! Första september kommer han hem till sitt nya hem. Stallet och boxen och en fin hage som han självklart ska få dela med sin polare Ludde!



Hurra! Jag har köpt en ny hästtrailer. Jag är superglad för den. Kommer bli väldigt snyggt till min nya bil:-) och mina hästar får åka fin fint!



Sanrt är allt i sin ordning igen!