Det har flyttat in en plasthäst på mitt stökig skrivbord. Jag gillar den skarpt. Han representerar mig och allt jag står för (nästan allt)det är en leksak;), han är tjusig :D och folk stör sig på honom...he he he I like!

:-)

måndag, september 27, 2010

Tävling i Huvudsta och Lyckan hamnade på prispallen

Lördag var det tävling i Huvudsta L:B1 som framridning och L:B3 som sista klassen.
Första klassen var lite spänt och Lyckan hamnade på delad 12:e plats tillsammans med tre andra, bland dem var Lorentz från samma stall som Lyckan - Kvarnnibble.

Den andra klassen blev en rysare Lyckan startade som nr 17 av 39 startande. Hon red till sig 68,45%, 226 poäng och placerade sig på 1:a plats. Där låg hon till sista tjejen red, sista startande red ihop 227 poäng och hamnade en poäng över Lyckan - nu får man svära - FAN - efter lång lång väntan blev hon slutligen tvåa. men jag är jätteglad för det! Tack Ullis och Lyckan för att ni gjorde en skitbra insats. :-) Jag är stolt!

Framme på plats. Vilka är mina grannar idag!

Verkar som småhästarna i hagen utanför är roligast...Lyckan var rätt jobbig hela dagen, typ, vi tror hon var i friartagen. Jobbigt tyckte Lyckan att uppvakat ALLA på tävlingen.

Och jag har blivit hårfrissa. Snygg uppsättning va?!

Lyckan var mest intresserad av små hästarna mittemot hennes transport - tävla varför?

Efter en lång väntan på första plats snodde sista ekipaget åt sig en poäng mer än Lyckan - EN POÄNG - och så hamnade Lyckis på andra plats. Inte dumt alls, en andra placering av totalt sex starter är alldeles underbart... (då vann hon förra gången)

Sista tävlingen för säsongen är om två veckor på Stäket!