onsdag, maj 05, 2010

Finns i postfacket!

jag borde titta i mitt postfack här på jobbet lite oftare. För den här tidningen har säkert väntat ett tag på att jag ska komma och hämta den. Senaste numret av Häst&Ryttare.

En av mina favorit tidningar. Varför? De tillhör en av de hästtidningar som har högst upplaga och den har en pytteliten redaktion - som förmodligen sliter livet ur sig för att få ihop allt - dessutom är det en skön bredd i tidningen jag gillar innehållet. Det är enkelt och klokt.

Höjdpunkten är att den kommer till mitt postfack på jobbet. det gör även Hippson som naturligtvis också tillhör mina favoriter. Glossigt magasin är Equipage - min absolut favorit. Där har ni min topp tre lista för hästmagasin:-DI dag fick Ludde och Raring vaccin.

:-D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde prova på Hippson Magazine! Just nu kan man teckna en prova-på-prenumeration med 3 nummer för 99 kr. Gör det så lovar jag att du skriver om din topp-tre sen. :-)
http://www.hippson.se/shop/erbjudande-hippson-magazine-3-nr-for.htm

/Hippson-Johan

Anonym sa...

Hej!! Läste din blogg att du köpt Raring av Harald Prince!! Och att han var u:Annika. Jag har köpt ett avelsto som heter Annika av Harald och försöker söka upp alla hennes avkommor då nästan alla fått super fina poäng på 3 års testet. Jag har även 2 avkommor själv efter henne!! Hör gärna av dej på maria@zeniou.nu!! Mvh Maria