torsdag, december 31, 2009

Mindre än ett dygn kvar på 2009

Det är mindre än 24 timmar kvar på 2009. 2010 knackar på dörren. Jag ser fram emot ett nytt spännande år tillsammans med hästarna. Det har redan hänt mycket med allihopa under 09. Raring har varit här i ett år och han har vuxit en hel del. Börjar nästa se ut som en vuxen häst. Han är fortfarande lika snäll och lätthanterlig. Hoppas det håller i sig.

Lyckan har varit här i över ett år nu. Hon och Ullis kommer väldigt bra överens och Ullis har fått henne riktigt fin. Traudie sa, håll ut om ett år kommer galoppen att sitta bra. Hon nu är hon där, rund som en boll i galoppen och börjar till och med kunna öka och minska taktfast. Hurra!

Balans har varit är sedan i somras, hon blir bara bättre och bättre. Är helt suverän att hantera. Jag gillar henne skarpt!

Ludde är en riktigt liten buse han har precis som Raring blivit stor och stilig men har betydligt mer åsikter än Raring.

Sista dagarna på 2009 såg ut så här. Ridhusrace med Ludde och Raring


Catrin kom och red på Balans, det gick bra. De var så snygga ihop.


Och så gick jag och Raring ensam ett par varv runt ridhuset. Bra ensamträning.I dag var Sussie Låhdö ute och provred balans. Hoppas hon kan bli min medryttare och hoppa på Balans. Det vore toppen och de passade bra ihop.

GOTT NYTT ÅR!
:-D

Inga kommentarer: