tisdag, april 27, 2010

Balans och Sussie åker till Bonde!

Det känns jätteroligt att Sussie vill åka till Katarina Bonde och testa på att träna för henne på Katarinas anläggning. Jag har ju varit där tidigare med Balans och tycker att det fungerar jättebra. Superbra träningar.

Nu kommer Katarina till hos på Kvarnnibble varannan måndag och det har varit och är kanon. En organiserad träning som funkar bra på hemmaplan är ju ingenting vi vill tackar nej till. Men tyvärr har det börjat gnissals lite från en person om hur ridhuset är bokat den tiden eller inte...löjligt eftersom det är över tio ekipage på gården som tycker det är roligt och bra att Bonde kommer till oss. Tja, inget att hänga läpp över...blir det gnisseltissel och det påverkar vår träning så väljer jag och Sussie bort hemmaträningen och åker med Balans till Bonde istället.

Jag ser det bara som bra träning för oss att åka och träna på annat ort. Nyttigt för Balans och bra uppladdning inför tävlingar.För övrigt går det bra just nu. Balans blir starkare och starkare, Lyckan presterar bra på tävlingarna och Raring är helt återställd efter kastrationen och är jättduktigt när vi går promenader.

:-D

1 kommentar:

Stili sa...

Bonde är helt otrolig. SÅ himla duktig! Dessutom känner man sig bäst i världen när man rider för henne... hon är mästare på å peppa! så kul!