tisdag, april 07, 2009

Det händer i Hästfabriken

Jippi! Nu börjar det rör på sig igen.

Ullis ska köpa fölisen och Uffe har sagt att fölisen får plats på Kvarnnibble. Det innebär att Raring och fölisen ska gå ihop - HURRA! Toppen!
Och så idag... först var vi ute runt ASke med Lyckan och Chillie, trav och galopp. Lyckan blir så jäkla glad när hon får dra runt Aske. Vägarna är mjuka och fina just nu så det gäller att passa på att nyttja dem.

Efter Lyckan var det Addes tur på ute volten. Vi tog det lugnt och travade mest. Först var han stel och spänd men mjuknade mot slutet. Han blir finare och finare.

Jag hoppas nu och håller tummarna för att det ska gå bra med Adde och Lyckan för jag vill komma ut på tävlingsbanan snart. Det vore så himla roligt.

Ullis jobbar på med Chillie och det verkra som om det även börjar lossna lite där.

Jag är jätteglad över att jag håller till på Kvarnnibble och får hyra av Uffe. Han är toppen och det verkar alltid finns en lösning att tillgå. Nu vill jag och Ullis få ihop våra hästar på samma ställe, för just nu står alla våra tre hästar i olika stall och det blir ett väldigt springande. Det vore också bra för Adde och Lyckan att stå närmare varandra eftersom de delar hage på dagarna.

Som sagt den här dagen känns bra. I morgon klockan 07.30 ska jag vara på Kungsholmen. Det är pressträff för Gynnings nya program "Hjälp jag är med i en japans tv-show" Vår tidigare praktikant Amanda Roo ska vara någon slags grönsak. Jag ska ta bild får ni se.

He det gott och god natt!
Cam :-)

En av Rarings polare!

2 kommentarer:

Karolina sa...

nu har jag nog missat nåt.. Vem är Adde?
Brukar med nöje läsa din blogg, men det här med Adde har jag helt missat :)
Lägg gärna upp lite bilder på dig o dina hästar när ni tränar, vore kul o se.
hej hopp

mikaela sa...

naw vad söt häst!