torsdag, april 23, 2009

Lyckan - min bästa vän!

Jag kan nästa förstå känslan av att bli frälst. Jag tror nämligen att stallet och hästarna är min fristad. Det är tillsammans med mina vänner i stallet som jag känner mig helt avkopplad allt annat. Och det är jätteviktigt för mig att jag hittat något jag kan helt och hållet gå upp i, hästarna. Här kan jag bara koncentrera mig på Lyckan och de andra pållarna.

När jag åker från jobbet och hem till hästarna byter jag helt liv någonstans mellan Järva krog och Kungsängen. På stallplan vill jag inte tänka på jobbet och livet innanför tullarna – här är bara min tid! Den är HELIG!

I kväll efter jobbet stack jag och Lyckan ut på tur igen, den här årstiden är ju toppen! Den är fullkomlig, den är suverän, den är helig! Ljusa fina kväll som är lagom varma. Vi kan bara strosa omkring i skogen och runt vägarna utan stress.

Det är sådan gånger som jag känner att Lyckan är en av mina absolut bästa vänner. Hon fattar, hon tycker att det är precis lika härligt som jag tycker. Vi har inte bråttom, vi vet inte riktigt vilken väg det blir ikväll utan vi rider bara runt och trivs. Mysigt!

Här tar vi en kort paus i skogen och kollar ut över åkern, Lyckan har just snott åt sig en liten grankvist. Hon gillar gran. :-0!


Och så i hagen en bit bort står det här gänget, vi stannar och pratar lite. Sedan tar vi runda runt åkern. Vi är ute i en och en halv timme!


I morgon blir det morgonjobb i stallet eftersom jag ska bort på kvällen!

God natt!

1 kommentar:

Carro sa...

Att va i stallet är verkligen avkopplande, man behöver inte tänka på ngt annat. Så skönt. =)