onsdag, januari 07, 2009

Dragbil och fölvakt

I dag var jag och Ullis och kollade på en finfin cheva. Vi vill ju så gärna ha en hästbuss så vi kan transportera våra häst. Men det kommer förmodligen att ta ett tag innan vi lyckats spara ihop till en buss. Så...varför inte kolla in en bra och säkert dragbil i stället, att ha under tiden vi sparar. Eller så kanske vi blir så nöjda att det stannar vid den här. Vem vet?

Vi känner oss supernöjda med chevan, den är stark och säker att köra ett släp med.
Som dr Alban sa - stabilt!

Det blir toppen när Lyckan, Raring eller Chilla ska ut och åka. Och att vi, jag och Ullis, kan hjälpas åt känns skitbra. Vilket härligt team - Team Candlert!
Så får det bli.

Den ska tvättas och putsas och byta framruta. Ny besiktigad och allt, cool.
Snart är den vår, hihihi


Uffe ska åka och kolla på världens största travlopp - Prix d'Amérique. Han frågade om jag kan vara fölvakt den helgen. Självklart, jag kommer vara både livrädd och glad över att få passa alla sex unghingstar på en och samma gång. Nästa år kanske jag själv drar ner till Paris och kollar in Prix d'Amérique. Men i år är jag hemma och passar dom här godingarna. :-)


Den bästa godingen är den här lilla pållen - my love!


Nu ska jag snart hoppa i bingen. I morgon befinner jag mig i Let´s dance studion hela dagen och är med på repen. Den studion är inte fullt så kall som den där Körslaget sänds i från. Men nästan. Så det blir yllekofftan på ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hm Hm hoppas inte mamma Annika läser bloggen efter det här inlägget. Mys Ullis