torsdag, januari 08, 2009

Träning för Traudi Björling

Efter Let´s dance intensiva repetitionsdag i SVT-hustet och studion 1 var jag rätt slut och trött i huvudet. Det var därför en fröjd att få åka i väg med Lyckan och träna för Traudi Björling. Det är superkul att åka iväg med den här lilla hästen. Hon är jätteduktigt när vi åker och jag tror hon tycker det är roligt att komma i väg. Det känns så. Hon litar på oss och vi på henne, det känns tryggt, inga konstigheter.

Träning gick bra, hon gör framsteg hela tiden. Det blir mer och mer stadigt och stabilt. Visst åker vänster bakdel ut och i galoppen orkar hon inte hela vägen. Men det blir bättre och bättre. Om två veckor åker vi nog till Traudi igen, om inget annat händer.

Och det är tur att jag har Ullis. I morgon när jag jobbar, först hela dagen med Körslaget och på kvällen med Let´s dance, så backar Ullis upp mig. Hon hjälper mig då både med Raring och Lyckan - TOPPEN!

Ja, jag vet det blir inte så bra bilder med mobilentelefon, he he :-s
Och hon ser ut att ha ett förstort huvude, he he he. Bilden är tagen med mobilen och Lyckan vill gärna gå fram och undersöka vad jag pysslar med varpå huvudet dyker rätt in i min mobil. Fniss, hon är ju för söt...


Och så här såg det ut idag när TV4 Bergslagen intervjuade George Scott på repetitionen. Det blir ett mycket spännande startfält i morgon när Let´s dance drar igång. Ska bli roligt att få jobba med permiärprogrammet.


Nu är det dags att lägga huvudet på kudden.
Sov gott!
Camilla