fredag, februari 20, 2009

Han är den raraste!

Det ser så mysigt ut när fölisarna ligger i ligghall och vilar. Och jag tror dom växer mycket just nu för dom ligger ofta där och tar igen sig. Eller så lkanske det är för att de just tycker som jag - att det är mysigt.

Gullipluttar!Och självklart så tycker jag att han är den raraste av alla.


I går var vi och tränade med Lyckan. Men jag glömde kamera och allt hemma. Det gick bra hon var taktfast och lugn - men det är fortfarande lång väg att gå. Lyckan är en fantastisk vän att ta med sig när vi åker, hon är alltid så positiv och glad över att komma i väg.

Sedan redan jag lektion för Tina i morse. Det gick väldigt bra och på bågarna efter långsida fick jag äntligen stöd och ett sug på betet och därmed jämnt stöd i båda tyglana, takten var bra och galoppen gick fint.

Nu längtar jag till nästa gång vi ska träna.

I morgon blir det uteritt om vädert tillåter.

I kväll ska jag titta på Let´s dance.
Hepp!

Cam c",)

P.S pratade med min chef på telefon i dag. sa att jag längatr tillbaka till jobbet. Jag ljög lite grann kom jag på - för det är väldigt skönt att ha semester.

Måndag den 2 mars är jag tillbaka på jobbet! Det ska bli kul, men jag längtar inte;-)

1 kommentar:

Lollo sa...

Vad härligt att se hästar på lösdrift! Mina hästar står förvisso på box, det har ju helt klart sina fördelar, men jag har en dröm om att modernisera min hästhållning någon gång i framtiden och göra någon slags kombination av lösdrift och box. Vi får väl se hur det blir :)

Kika gärna in på min blogg om du har tid. Bloggar om alla slags djur, men det blir en hel del hästrelaterade inlägg - hästmänniska som man är :)

mvh Lollo och pållarna