tisdag, juli 07, 2009

Polare från förr!!!

I går - min första semester dag - var jag och hälsade på min gode vän och kamrat Marie. Vi har känt varandra sedan tidig skolålder. Ett tag bodde Marie i Skåne, Höllviken, nära Ewa Le Grand. Men sedan flera flera år är Marie tillbaka i Stockholm. Nu bor hon i Täby med sin familj. Vi träffas väldigt sällan jag och Marie - dumt men så är det.

Jag gissar att vi inte är de enda gamla vänner som säger till varandra - vi borde träffas oftare och så blir det så där en gång om året, om vi har tur. :-)

I går var det återigen dags för en liten återförening och det var lika trevligt som alltid att få prata med Marie. Alla hennes tre barn var hemma och jag har inte sett hennes äldsta dotter sedan hon var en liten plutt. Nu är hon 18 år och en ursnygg och bra tjej. Jösses! vad tiden går - och jag som trodde att jag aldrig skulle säga så - Jösses vad tiden går... men där satt den!

Maries två hundra Rufus och Hugo höll oss sällskap och stod för en del av underhållningen.

Skönt, för mig, var när Marie berätta att hennes två söner (tvillingar för övrigt)alltid, nästan alltid satt framför datorn med WOW och liknande. YES! tänkte jag, det är inte fel på min son - dom är likadana allihopa - HURRA HURRA!!! Slöa killar framför datorn - BINGO.

Rufus och Hugo håller låda på gräsmattan!

Den här killen mötte mig när jag kom hem. han är så gulligt! Pudel!


kväll ska jag rida balans med sporrar, små små runda kulsporrar. Vi får se om hon tar min skänkel bättre så slipper jag kicka till henne. Lyckan ska joggas lite inför träningen i morgon.

CHIP!

.

1 kommentar:

I våran lilla vrå sa...

ser att du är från Uppsala och gillar/älskar hästar. Jag bor oxå i uppsala och har ett stort hästintresse som jag tyvärr fick lägga på hyllan för några år sen.

ha de bra, kram