fredag, augusti 07, 2009

Åsiktsmaskinen - Lyckan

Den här lilla donnan har en hel del åsikter mellanåt. Hon är också jämt göra att hålla reda på alla runtomkring henne, människor som hästar. Nu har hon nyligen fått en del nya grannar som alla består av killar. Det är mycket nu!

Det innebär dock inte att man får gör precis som man vill - vilket Lyckan tror ibland. Men får självklart ta det lugnt med henne men hon måste lyssna på vad som är okej och inte. Smita ut i hagen är inte okej.

Hon har blivit väldigt duktig i vattenhanteringen och nu får vi nästa svampa hela huvudet och vänster öra går att röra, och det till och med svampen. Jag kan hälla vatten från en hink över henne. I förgår vågade hon dricka ur vattentunnan samtidigt som jag fyllde på. Den gröna slangen är ingenting hon litar på!

Nu har vi kommit till steg, spola vatten på benen med slang. Och det gav upphov till en del åsikter. Hon tänker nog inte ge sig och inte vi heller. Vi får hel enkelt fortsätta att träna. Hon acceptera slangen när inget vatten rinner. Hon acceptera vatten när det inte kommer från slangen. Men kombinationen vatten ur grön slang - där går gränsen. Men att stå på bakbenen är inte lösningen!

Vi får fortsätta vår terapi! Träna träna träna...

Tur att hon är söt!

Inga kommentarer: