fredag, augusti 28, 2009

Det blinkar överallt

I går när vi drog i väg till Katarina Bonde med Balans, och det blev något knas med lamporna på bilen och släpet. Det hade väl korskopplats på nått vänster, så vi såg ut som en julgran när vi for iväg -INTE BRA!

Conny hade just bytt något i elkopplingen till släpet och min bil var väl inte helt mottaglig för den förändringen. Hur som helst hjälpt Conny hos i dag att fixa till problemet så vi kom i väg till Traudi med Lyckan, utan att riskera livet ute på vägarna för att blinkers inte funkar.

Här är Conny och hans dotter Engla. Engla som för övrigt tyckte pappa Conny tog alldeles för lång tid på sig att fixa lite blinkers. Jag kan förstår henne - hur lång tid kan det ta?! TACK CONNY FÖR HJÄLPEN!


Det är självklart att vi hjälper varandra. Så också när Uffe ringde i dag och fråga om hans ettårs-hingst kan stå i den gigantiska hage som numer tillfälligt är Lyckans, så var svaret givet - SJÄLVKLART!(det är ju trots allt Uffes gård:-)) Om hans pålle nu så gärna vill hoppa över staketet för han saknar sin kompisar. Polarna som redan åkt i väg. Då måste han ju stå i den enda hagen som faktiskt är anpassad för en häst som vill ta sig ut, en hage med höga staket, den Lyckan går i nu. Så nu får Lyckan tillfälligt gå i en annan hage och Uffes söta lilla totto får gå i hage som inte går att hoppa sig ur. Men vi kanske även måste berätta för den här lilla hästen att han är en travhäst och inte en hopphäst. På söndag är det meningen att även den här åker till nya ägare och då återgår vi till ordningen igen.

I morgon, fredag, är jag på Kristallengalan i Globen, då årets tv-pris delas ut i flera olika tv-kategorier. Kolla in galan på SVT, någonstans i publikhavet sitter jag.

Nattinatt! c",)

1 kommentar:

Anonym sa...

glöm inte byta sunk hansken