lördag, augusti 29, 2009

Kristallen - klubben för inbördes beundran och Carina Berg är BÄST

I går var jag på klubben för inbördes beundran. TV-galan Kristallen. Den är väl rolig för alla som är där, och sant är...ännu mer rolig för de som vann priser. Men stackars tittarna - den måste vara URTRÅKIG att titta på.

Av tretton priser fick en TV4-person ett av dem - Carina Berg. Resten gick till SVT. Mest upprörd för borde produktionsbolagen vara. Klart att vi på TV4 tycker vi är värda fler priser, men ett av de bästa priserna att få är de tre tittarna ringer och röstar på och då... klippte Berg till. Bra gjort.

Efterfesten var som det brukar vara. Alla rusade till skumpaborden drack till sista droppen och sen var det tokfest till kl 03.00. Jag åkte hem vid halv två.
Fan vad ont jag hade i fötterna då...

Här kliver några av mina vänner upp på röda mattan - jag fick stå utanför bild:-( fniss, det gör inget!


Studion innan alla kliver in!


En hejdå kram fån min kollega Lina Berggren.


Vi springer i regnet från galan till bilen - urk vad blött!


Dags att gå och lägga sig, klockan är 02.00 zzzzzzzzz...


Och TV4 vann ett pris - eller rättare sagt Berg vann ett pris och TV4får ta åt sig äran.

Jag fick i alla fall skicka ut et pressmedelande - det här! Grattis Carina, du tillhör absolut en av mina favoriter!

Carina Berg årets bästa kvinnliga programledare vid Kristallengalan 2009

TV4:s populära tv-profil Carina Berg prisades i kväll av tv-tittarna vid Kristallengalan och blev framröstad som årets kvinnliga programledare.


Det svenska teve-priset Kristallen delades i kväll ut på Globens annex i Stockholm. Priset för årets kvinnliga programledare, ett av de tre priser som röstats fram av tv-tittarna, gick till Carina Berg.

- Jag är så oerhört glad att ha fått det finaste priset av alla priser: det som röstats fram av tv-tittarna! Jag är så glad att tårarna svider bakom ögonen. Hoppas jag vann med fler än fyra röster. Det var så många gånger jag röstade på mig själv nämligen, säger Carina Berg.

- Carina är en klart lysande stjärna och vi är extremt stolta över att hon vann svenska folkets hjärta och därmed vinner publikens pris i år, säger Åsa Sjöberg, programdirektör allmän-tv.

Presskontakt:
Camilla Filipsson, biträdande presschef TV4-Gruppen, tel 0703-998739 eller camilla.filipsson@tv4.se.

Inga kommentarer: