torsdag, augusti 06, 2009

Vattenläcka i Balenciagas box

Stackars lilla Balans. I går när jag och Ullis kom till stallet för att kvällsfodra sprutade det vatten i Balans box och över henne. Röret till vattenkoppen hade sprungit läck. Det stod som en vattenspridare i boxen. Stackras, stackars Balans. Vi fick stänga av vattnet och hänga in hinkar till alla hästarna.

I morse hade Hjalle varit i stallet och lagat röret. Nu funkar vatten igen. Jag har mockat ur och torkat upp i boxen. Allt är torrt igen och mycket nytt halm är inlagt. Hoppas hon blir glad nu och känner sig hemma igen.I kväll ska jag rida!

2 kommentarer:

Emily sa...

Det där har hänt oss vid tre tillfällen i stallet. Hästar som sparkat sönder vattenkopparna har det varit då. En gång hade det runnit ut så mycket vatten att det gick till fotknölarna på mig när jag kom inpå morgonen. Alla boxar var dränkta, hela spångången likaså. Det var -35 grader ute. Det var bara att ringa ihop en drös med folk, täcka på alla hästarna och slänga ut dem i hagarna, ringa efter ett lass med spån och sedan jobba heeeela dagen inan allt blött spån var ute och nytt var inlagt. Inte kul!

Sabina sa...

Vad jobbigt! Gick det bra sen då? :)