onsdag, augusti 19, 2009

Första hoppträningen med Balans!

Härligt - hoppning är bra för Balans - det är vad hon är van vid
Så bar det iväg till Katarina Bonde på hoppträning i kväll. Träning med kvalité och välplanerade bom- och hoppövningar. Det var jätteroligt att åka med Balans. Balans kan ju bli lite stressad i olika situationer. Och vi visste ju inte hur hon skulle reagera när hon kom till ett helt nytt ställa för att hoppträna. Det gick bra. Visst var hon spänd och lite stressad i början, och hon blir lite vass vid sådan situationer. Typ, nästan så man ibland kan tappa kontakten med henne. Men det är bara att ta det lugnt och metodiskt, låta henne landa.

Första träningen gick bra. Bara hon kommer tillbaka och blir eftergiven går det bättre. Hon har svårt med sin högersida och blir lite springig på bommar och hinder. Ullis fick sitta och ta tillbaka henne, göra många övergångar och flera galoppfattningar än de andra fick göra. Mellan varvar var Balans jättefin. Det ska bli intressant och se vart den här treminen landar och följa hennes utveckling.

Ullis är också så jäkla duktig på att rida. Hon klarade av Balans fint, dessutom tycker hon det är roligt. Jag är bara livrädd för att hoppa. Ett pytteskutt tar jag lite då och då...men hoppning får Ullis ägna sig åt - go a head, be my guest (urk, vad nördigt)

Katarina är bra - cool!
Stall Katarina Bonde


Glada åkte vi hem efter en timmes slit!


Jag är så nöjd med Balenciaga, hon blir bara bättre och bättre att ha att göra med och rida. Hon landar mer och mer...hoppas det håller i sig.

God natt!

1 kommentar:

Amanda Lundh sa...

Hej, jag äger Balenciaga nu! :) Är det du som ägt henne innan ägaren jag köpte henne av? Mvh Amanda Lundh